Telefonbryderier…

Okej. Alltså. Allvarligt.

Min räkning för den fasta telefonen för Juli månad… Är specificerad såhär:

Samtal, Summa: 3,82:-
Avgifter, Summa: 145:-

Att betala, Summa: 148,82:-

Känns som att jag borde göra något åt det här snart, antingen börja ringa en satans massa mer från min fasta telefon (min mobilräkning för Juli månad låg på den otroliga summan utav 150:-) eller så måste jag säga upp skräpet…

3 reaktioner till “Telefonbryderier…

  1. Ja, har man många med samma abonnent som en själv på mobilen är det rätt korkat att ha fast telefon. Man behöver det ju inte ens för att ha fast BB (iofs kostar det, iaf hos Telia, 550 spänn att koppla om det).

  2. Haha, jag hade likadant, men så sa jag upp och valde mor&far som mitt favoritnummer (bara typ de jag ringde från fasta) och ringer dem gratis från mobilen istället. De fasta avgifterna är oförsvarbart höga för fast telefoni och då hade man ändå ungdomsrabatt 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s