Film: The Spirit

Blev så att man satte sig och kikade på en film igår kväll, såhär i efteråt känns det som en film som om jag hade sett den på bio antingen hade total-älskat eller klassat som löjlig… Nu i min egna soffa med lite pauser här och där för att kika upp saker på IMDB så får jag ge den en 3/5 i betyg. Bra, men inte mycket mer.

Saxat från undertexter.se:
Det är en historia om en före detta polis som under mystiska omständigheter återvänder från de döda som ”The Spirit” för att bekämpa ondskan i skydd av skuggan i Central City. Hans ärkefiende The Octopus har ett helt annat uppdrag, att jämna the Spirits älskade stad med marken, till följd av hans jakt på sin egen odödlighet.”

Jag tycker om serietidnings-stuket, men både det och skådespelarinsatserna var bättre i Sin City, även om the Spirit är lättare att hänga med i. Gott om flickor (Scarlett Johansson, Eva Mendes mfl.) och Samuel L. Jacksson gör en härlig insats som lätt galen The Octopus!

En tanke på “Film: The Spirit

  1. Hihi, ja Scarlett och Samuel L. Jackson gick inte av för hackor som nazister(!) inte 😉
    Men varför inte peta in Scarlett i Sin City 2 istället? (Naken såklart)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s