Utsidan betyder allt?

Det är lite underligt här där jag sitter i min i övrigt ganska nedsläckta lägenhet, att jag har tänt taklampan i köket… Ett rum där jag väldigt sällan spenderar längre stunder om jag inte har sällskap.

Någonstans inom mig har jag fått ideén att det ska lysa ovanför köksbordet om det är någon hemma, vet inte om det är nått jag har fått hemifrån eller helt enkelt tvingat fram själv, men det är nog en liten tanke om att allt ska se bra ut om man går förbi utanför fönstret…

På samma sätt så ska jag precis gå och släcka sagda lampa, för klockan har faktiskt blivit nästan halv ett på natten, och då ska väl inte normala människor vara vakna… *suck*

Trodde inte jag skulle bry mig så mycket om vad grannar och ev. förbipasserande tycker om mig och mitt liv och mina vaken-tider, men det är väl ett försök till att verka normal och anpassad, vad vet jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s