Vardagslyx

Sitter hemma hos Mamma i Gålvik ikväll, ensam då hon är i Bjärme och äter struts! 😀

Passar på att bjuda mig själv på lite vardagslyx, viltmarinerat stekt kött, potatisklyftor i ugn och Rom&Cola (Black Velvet…mmmm…) Njuta av solskenet mot en husvägg samtidigt som man både äter och dricker gott, det är skönt det. Fattas bara att man hade sällskap samtidigt.

Men en del verkar tycka att man är knäpp som orkar engagera sig i matlagning, efterätter, god dryck etc. etc. bara för att man är singel, det tycker jag är lite fel inställning. Varför ska man inte skämma bort sig själv ibland, känna att livet är skönt som det är (med sina små luckor) och bara ha det bra… Om jag inte kan skämma bort mig själv på ett bra sätt, hur ska jag kunna skämma bort någon annan när det är dags för det?

Nej, nu blir det en cykeltur innan solen försvinner helt, ha det bra kära läsare! 🙂

(Kvällens skiva fick bli Brolle Jr. tolkandes Cornelis…)

3 reaktioner till “Vardagslyx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s