God natt…

Ja, jag hoppas att ni har en sådan just nu!

Jag har legat i soffan några timmar och sovit, tills klockan ringde strax före fyra. Vaknar, tittar ut och jublar: Dimma!

Fram med kameran och stativ, sen iväg ut och kolla vad man kan få fram. Tog mig en runda till Thulevallen, vidare till nybron och sen ner en sväng runt Ängomstjärnen innan kamerans batteri lade av och det blev hemåt igen. En av dom bättre bilderna har ni till vänster… Försöker lära mig mer vad kameran klarar av att göra, men ju mer jag pillar desto mer känner jag för att köpa nytt, större, bättre! 😉

3 reaktioner till “God natt…

  1. Hej!
    Vad roligt att du gillar mina bilder! Man försöker ju så gott det går. Men manualen till kameran skulle nog behöva nötas lite mera..
    Fin bild på dimman.. ser mysigt ut!
    Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s