Crime…

Har insett att jag helt har snöat in på crime-serier på TV’n nu sedan jag börjat vara mer hemma… CSI, the Mentalist, Without a Trace, NCIS, Lie to me, etc etc. Så man får väl säga att man blivit riktig Svensson igen, crime ska tydligen vara svenskarnas favorit på TV (förutom så ska det låta och på spåret, men där hamnar jag aldrig…)

Som motvikt till det lite dystra på TV’n så fastnar jag mycket för lite underliga ‘må bra’-filmer istället, ex. Everything’s Gone Green och the Garden State, filmer utan någon egentlig handling men som är bra och berör ändå…

Nu ska jag ta mig i kragen och åka hem till Gålvik en sväng, elda lite skräp (nån gammal garderob..) och byta till sommardäck på bilen, ha’de gött!

2 reaktioner till “Crime…

  1. Men Tomas! De finns väl inge bättre fredagsunderhållning än den staten bjuder på i sina cheka kanaler?!?! Blanda en stark grogg åsså är kvällen räddad! Å rädd behöver man juh inte bli som när man ser alla crime-serier *smila*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s