Böcker…

Allt sedan högstadiet så har jag varit en bokmal av högsta fart… Läste ur alla, för mig då, intressanta böcker på Stöde Bibliotek och hamnade i himmelriket när stadsbiblioteket hamnade innanför min räckvidd…

Tyvärr har min ork för läsning svalnat på senaste tiden, jag tror inte jag har varit på ‘bibblan’ på en 3-4 år snart, och har helt enkelt inte samma hunger efter att sluka nya serier…
Bjuder på lite av böckerna som står kvar i min bokhylla nu iallafall. ‘The Black Magician Trilogy‘ och ‘The Hunter’s Blade Trilogy‘ är väl bland det senaste i fantasy-serie väg som jag läst… (Och ja, jag är stolt fantasy-nerd)

Viktigt: SF-Bokhandeln

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s