Filmkväll… (forts,)

Kommer fortsättning här snart, ska bara se klart på the Unit först 😀
(såg juh en till film efter att jag sett klart på Burn After Reading…)

Right, as promised, här kommer del två av filmkvällen…

And OMG, vilken uppryckning på kvällen!

Rock’n’Rolla kom ut 2008 och regisserades av Guy Ritchie, har ni sett någon av hans filmer ‘Snatch‘ eller ‘Lock Stock and Two Smoking Barrels‘ så vet ni vad ni har att vänta er utav den här filmen. Handlingen i Rock’n’Rolla påminner i stora drag om de tidigare filmerna, ett gäng britter med skön attityd och snabb humor/dialekt bråkar med ryssar / the big guy över pengar.

Allt spårar ur på olika sätt och det smäller här, skvätter blod där och visas snygga tjejer mellan varven. Tycker du inte om Guy Ritchie är det ingen idé att du ser den här filmen, men uppskattar du filmer som ‘the Boondock Saints‘ och liknande bör du verkligen kika in den här, även om den kanske inte överraskar! 8/10 tomas-poäng!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s