Första dagen…

Som arbetslös…

Får nog ändå säga att dagen gick ganska bra, hade lite planer över vad som skulle göras och allt hanns med. Började med att jag snoozade en timme (som vanligt..) och fick lite lätt panik när M skulle hämta mig inom en halvtimme… Snabbdusch, snabbrakning och en halv kopp snabbkaffe senare så var man såklart klar innan skjutsen kom!

5min meningslöshet på arbetsförmedlingen följde efter det, inskrivning/återaktivering, förstår verkligen inte varför man behöver komma in personligen för den delen, måste kunna räcka med ett samtal eller ett klick på en knapp på hemsidan… Fick ny tid inbokad för personlig träff med handläggare iallfall, tyvärr inte samma dag som jag har på Lernia, hade varit bra att spara lite bensin 😉

Efter det vidare till Stöde och i första hand mamma Hon hade beställt lite smågrejer från Silvan som jag hade med mig, blandannat en väldigt snygg lampa som passade finfint i hennes nya hall!

Promenad, snöskottning och middag kom sedan på schemat innan vi for till Intaget för att lämna lite saker till S&B, Axel och Melker var på bra humör som vanligt, trots den lite sena timmen. Promenad igen (med hundarna den här gången) och sedan hem till barnrums-sängen…

Rätt nöjd med min första dag, faktiskt, och idag har man rännt iväg till Birsta och jobbet precis som att allt var som vanligt igen, en bänkskiva som skulle kapas…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s