Hem till hemmet…

Åkte hem till Gålvik en sväng idag, var ett tag sedan man var hemma.
Eftersom all planering som vanligt inte fungerar, så var det just idag som mamma skulle till Matfors med Axel och se på teater, så då passade jag på att umgås med Syster&Benny&Melker ett tag tills M&A kom tillbaka… Melker är väl alldeles för söt för sitt eget bästa, eller vad tycker ni?

Kyckling till lunch, och katrinplommon-gegga till efterrätt… Härligt att vara barn ibland!

Efter lite fika och alldeles för mycket kaffe så fick jag kämpa lite med familjens dator, den vägrade inse att den hade en DVD-RW-enhet i sig och inte bara en vanlig CD-läsare… Mycket skumheter där, men jag skyller allt på WinXP och WindowsMediaPlayer. (Fick till det så att syrran kan bränna ut lite bilder igen iallfall… vet fortfarande inte vad det var som strulade dock?)

Käkade middag med mamma efteråt, hade ryckt med mig en fläskfilé hemifrån Matfors och gjorde en god gryta med paprika, matlagningsgrädde, viltfond och lite grädde. Mums med ris!

Nu sitter jag hemma i lägenheten igen, läser lite inredningstidningar och gruvar mig för jobbet imorgon, 50% utförsäljningen drar igång då och det lär väl tyvärr bli fullt med mer eller mindre knäppa situationer…

En tanke på “Hem till hemmet…

  1. Ja man måste hemåt ibland också. Jag, Madde och Stefan gjorde en Viforsturné igår och fick fika och grejer. Fläskfilén lät väldigt god men jag skulle kunna ta kycklingen och katrinplommongeggan också. Jag är inte så knusslig 😉Ja blir det 50% lär du nog ha det du gör är jag rädd. Hoppas det går bra iaf!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s