Uttråkad…

Sitter hemma och har tråkigt, kollar ut på snön och funderar på om jag kommer att hitta igen min bil imorgon innan jobbet… Passar på att bjuda på en bild på mitt sidobord bredvid datorn, Expedit-hylla från IKEA som rymmer alla cd/dvd till datorn, alla extra kablar och mojänger jag har, pennor och block, och såklart även den lilla Logitech-basen, mina hörlurar och det viktigaste av allt, Kylie 😉


Lyssnar på: ‘Fan fan fan‘ – Thåström

3 reaktioner till “Uttråkad…

  1. Näe, jag vet. Varför egentligen skriva på sedeln, undrar om de hört talas om post-its 😛 haha! Nog för att jag inte har något emot att de kladdar men… Har du någon gång skrivit något på en sedel? Kanske känner du igen någon av pengarna jag lagt upp? Kommentera gärna och berätta om dina erfarenheter om texter kladdat på pengar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s