Tandläkaren..

Garanterat att jag ska ta med mig filmkameran när jag någon gång i framtiden går med mitt barn till tandläkaren… Se bara här vad underbart roligt det kan bli 😉
Sen misstänker jag väl kanske att tandläkarbesöken i Sverige inte brukar bli fullt så… upplyftande…

För övrigt så är jag hemma och sjuk för tillfället… Första sjukdagen på… någonsin, tror jag. 38,5 i feber igår, så jag for hem från Silvan efter att ha räknat upp kassorna och sådär. Mindre feber idag, men näsan och halsen och huvudet vill fortarande inte vara med. Bummer. Jag som skulle dricka vin med K ikväll 😦

En tanke på “Tandläkaren..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s