Movietajm!

Okej… Jag vill verkligen, verkligen se den här filmen…

Bild från IMDB.com


Problemet är att jag vill se den på bio, jag vill faktiskt se den på bio, jag vet inte om det är för att det var länge sedan jag var på bio med någon som räknas (tack för senast…) , eller om det är just den här filmen jag inte vill se hemma, men jag vill verkligen se den på bio *suck*

Till historien hör att jag inte har några problem att fixa den till min dator/tv här hemma, legalt eller illegalt, men hur kul är det att se på film hemma själv framför skärmen. Egentligen. Ungefär lika skoj som att gå på bio själv, fast förstås utan att behöva betala stora pengar för det.

En tanke på “Movietajm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s